Youngtimerverzekering

 

De youngtimer verzekering van AABnet is speciaal ontwikkeld voor youngtimers: auto's die niet meer modern zijn, maar ook nog geen klassieker. De meeste youngtimers zijn liefhebbersauto's en exclusiever dan gemiddeld. Een youngtimer verzekering is dan aantrekkelijker dan een normale autoverzekering aangezien de waarde van een youngtimer niet noodzakelijk de dagwaarde is. AABnet begrijpt dat precies en biedt daarom een youngtimer verzekering aan op basis van taxatiewaarde, met een uitgebreid dekkingspakket en verschillende kilometrage-opties, zowel voor dagelijks gebruik als voor hobbygebruik.

Vraag hier een offerte aan

 

Zorgeloos genieten met de youngtimer verzekering

Een youngtimer vraagt om een goede autoverzekering die onbezorgd rijden mogelijk maakt. Van uw youngtimer wilt u vooral genieten. De youngtimer verzekering van AABnet maakt dit mogelijk.  Het feit dat u zorgeloos kunt genieten van uw youngtimer is misschien wel het grootste voordeel van onze youngtimer verzekering. Daarbij levert AABnet maatwerk. Elke youngtimer brengt specifieke gebruiken en wensen met zich mee. Wij gaan graag aan de slag met een verzekering voor úw youngtimer.

 

Verzekering voor de werkelijke waarde

Of het nu een 25 jaar oude Volkswagen Golf betreft, een Citroën BX of een  Mercedes CL AMG Coupé van 2002, een Volvo 480 of een BMW 325i uit de E36-reeks; de waarde die u hecht aan uw youngtimer zit niet alleen in het fysieke object. Misschien is uw youngtimer wel een van uw grootste liefdes. Daarom bent u zuinig op uw youngtimer en wilt u deze verzekerd hebben voor de werkelijke waarde en niet volgens de dagkoers. AABnet begrijpt precies wat u bedoelt. Daarbij

hanteert AABnet een leeftijdsgrens vanaf 10 jaar om uw youngtimer te kunnen verzekeren. Dit in tegenstelling tot de belastingdienst, waar het leeftijdscriterium 15 jaar voor de youngtimer regeling.

 

Een youngtimer verzekering met scherpe premie

AABnet hanteert voor haar youngtimer verzekering een scherpe premie op basis van de taxatiewaarde van uw youngtimer. Hoe compleet u uw youngtimer verzekerd wilt hebben, bepaalt u uiteraard zelf. Wij kunnen voor u een vaste premie hanteren. Ook bij schade krijgt u dan géén premieverhoging. Verder is het volgende belangrijk om te weten:

- U hebt keuze uit een maximaal kilometrage van 3.000, 5.000, 7.500 of 10.000 km op jaarbasis.

- U kunt kiezen uit verschillende eigen risico’s bij onze casco of beperkt casco dekking.

- Er is geen eerste auto vereist om gebruik te kunnen maken van de youngtimer verzekering.

We helpen u verder

 

Een youngtimer verzekering op maat

AABnet verzekert uw youngtimer altijd op maat. Want hoe graag we ook zouden willen, er is geen standaard verzekering met een standaard premie. Daarom zijn we in de eerste plaats benieuwd naar uw verhaal. Hoe, waar en wanneer maakt u gebruik van uw youngtimer? Met antwoorden op die vragen kunnen we al een belangrijke eerste selectie maken. Van daaruit helpen we u met verdere wensen en afwegingen en komen we tot een passende youngtimerverzekering.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw youngtimer te verzekeren? We maken een onderscheid tussen:

- WA + Beperkt Casco

- WA + Volledig Casco (allrisk)

Welke verzekering u kiest, is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren die wij graag met u bespreken. Gun uzelf en uw youngtimer deze zekerheid en duidelijkheid.

contact met AABnet

 

Voordelen van een youngtimerverzekering

 

 Met een youngtimerverzekering van AABnet kunt u rekenen op:

- Directe afhandeling van uw schade door een autoschade-expert.

- In geval van schade kunt u gebruikmaken van een van tevoren uitgekozen vervoersmogelijkheid.

- Alarmeisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Yountimer.

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw youngtimer terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering

- Uw youngtimer is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de KNAF en/of FEHAC. Oók in het buitenland!

- Geldigheid taxatierapport minimaal 2 tot maximaal 3 jaar .

 

Dit verzekeren wij ú:

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Youngtimer verzekeren.

- Premies op maat

Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vast premie behoort tot de mogelijkheden.

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

-Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer mag ik gebruik maken van een youngtimerverzekering?

Dat kan zodra uw voertuig o.a. minimaal 10 jaar oud is.

 

Wat kost een youngtimer verzekering?

Daarop is geen standaard antwoord mogelijk, hoe graag we ook zouden willen. Daarom horen wij graag uw verhaal. Hoe, waar en wanneer maakt u gebruik van uw youngtimer? Met antwoorden op die vragen kunnen we een passende youngtimer verzekering samenstellen.

 

Als ik mijn Youngtimer aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons; tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

Meer Keuzes
Nieuwsbericht
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie