Uw verzekeringen up-to-date?

In deze tijd is het meer dan ooit van belang uw verzekeringen up-to-date te houden. Dit kan niet alleen in premie voelbaar zijn, maar  u bent er ook zeker van dat uw verzekering aansluit bij uw huidige situatie. Onderverzekering kan daarmee worden uitgesloten en dat voorkomt onverwacht hoge kosten bij een eventueel schadeherstel!

Of u nu alleen uw oldtimerverzekering of uw gehele woonpakket bij ons heeft verzekerd, wij bieden u graag geheel vrijblijvend een totaalofferte aan die past bij uw huidige situatie. Als onafhankelijk adviseur vergelijken wij verzekeringen bij diverse maatschappijen en bieden u daarmee de meest uitgebreide dekking én een voordelige premie.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan of bel ons op 026-3630000.

 

Kloppen uw verzekerde bedragen nog?

Door middel van onderstaande waardemeters berekent u gemakkelijk uw huidige herbouw- en inboedelwaarde. Wanneer u uw verzekerde som op uw woonhuis- of inboedelverzekering aan laat passen op basis van deze waardemeters, zal de maatschappij een garantie tegen onderverzekering toepassen. Op deze manier bent u nooit onderverzekerd!

 - Herbouwwaardemeter

- Inboedelwaardemeter

 

Overstappen of blijven zitten waar u zit?

Alle recente en toekomstige bezuinigingen brengen veel consequenties met zich mee. Verschillende verzekeringmaatschappijen zijn bezig met grote reorganisaties en er worden premies van producten verhoogd in verband met grotere schadelasten. Al deze maatregelen hebben invloed op de premie van uw verzekeringen.

 

Het is daarom verstandig om regelmatig uw verzekeringen te vergelijken bij diverse maatschappijen. Wij helpen u hier graag bij. Door middel van enkele gegevens kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u opmaken. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.