Porsche verzekering

 

Een Porsche verzekeren op maat, dat doet AABnet. Of dit nou een jonge Porsche of een klassieke Porsche is, AABnet verzekert uw Porsche exact zoals u dat wilt. Want een Porsche is synoniem aan absoluut rijplezier. Daarom verdient een Porsche ook de beste verzekering. AABnet heeft altijd de Porsche verzekering die precies bij u past. Deze verzekering is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Porsche Club en biedt gunstige voorwaarden en verzekeringspremies.

 Vraag hier een offerte aan

 

Gespecialiseerde Porsche verzekering

Verzekeringsspecialist AABnet biedt met de Porsche verzekering een gepersonaliseerde autoverzekering die zowel klassieke als moderne Porsche's een optimale dekking biedt, en ook geschikt is voor Porsche youngtimers. Deze Porsche verzekering biedt aantrekkelijke verzekeringstarieven in combinatie met gunstige voorwaarden. Bijzonder is de mogelijkheid is desgewenst het op maat maken van specifieke Porsche-onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn mee te verzekeren. Een en ander is afhankelijk van de verzekerde dekking. En uw Porsche en Porsche-onderdelen zijn op basis van de gekozen dekking indien gewenst ook tijdens restauratiewerkzaamheden verzekerd.

 

Een Porsche verdient een speciale verzekering

Porsche's zijn speciale auto's met een enorme historische racegeschiedenis in het DNA. U als eigenaar weet als geen ander hoe bijzonder het bezit van een Porsche is. Als Porsche-eigenaar bent u daarom uiteraard zuinig op uw Porsche, of dit nu een moderne Porsche Macan, Panamera, 992 of 718 is, een klassieke 356 of 911, of een Boxster, 944 of 928 youngtimer, u wilt er absoluut zeker van zijn dat uw kostbare auto goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows. AAB biedt daarom een Porsche verzekering op maat, toegespitst op het type Porsche dat u wilt verzekeren. Deze verzekering is zowel beschikbaar voor Porsche's die hobbymatig gereden worden als voor dagelijks gebruik.

 

Verzekering voor moderne en klassieke Porsche's

Welke Porsche u ook rijdt, u hebt altijd de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen. AAB maakt daarbij onderscheid tussen een verzekering voor een moderne Porsche, een Porsche youngtimer van 15 jaar of ouder en een klassieke Porsche van 40 jaar of ouder. AABnet heeft deze specialistische Porsche verzekering voor u ontwikkeld met aangepaste alarmeisen: alle Porsche-modellen moeten voorzien zijn van een alarm, ook de klassiekers. Voor klassieke Porsches wordt de verzekering altijd gebaseerd op de taxatiewaarde. Dus of u nu een klassieke of een moderne Porsche bezit, of een youngtimer, wij helpen u altijd met een autoverzekering op maat voor uw Porsche.

 Vraag hier een offerte aan

 

Voordelen van een Porsche verzekering bij AABnet:

- Uw Porsche is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók    in het buitenland!

- U kunt uw Porsche verzekeren op basis van taxatiewaarde, dagwaarde, nieuwwaarde en aanschafwaarde.

- Wanneer na een ongeval specifieke Porsche-onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn, is het op maat maken van de onderdelen meeverzekerd, afhankelijk van de verzekerde dekking.

- Uw Porsche en -onderdelen zijn ook tijdens restauratiewerkzaamheden verzekerd, ook weer afhankelijk van de gekozen dekking.

- Directe afhandeling van schades door een autoschade-expert

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw Porsche terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

 

Dit verzekeren wij ú

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s bij welke relatie horen.

 - Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Porsche verzekeren.

- Premies op maat

Uw Porsche verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

 

Nederlandse Porsche Club

Bezoek de website van de Nederlandse Porsche Club.

 

 Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn Porsche aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

 

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons; tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.