Personenauto verzekering

U kunt bij het Arnhems Assurantie Bedrijf met ieder automerk terecht voor een autoverzekering. Er zijn diverse mogelijkheden om uw personenauto te verzekeren, waarbij er keuze is tussen WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco. Wij bieden u graag een offerte op maat aan voor een autoverzekering die bij u past.

Vraag hier een offerte aan

 

Een autoverzekering zorgt voor rust

Een AABnet autoverzekering maakt onbezorgd rijden mogelijk. Want u wilt vooral genieten van uw auto. De personenauto verzekering van AABnet zorgt daarom voor rust als u achter het stuur zit. Zelfs als u er voor kiest om alleen WA verzekerd te zijn kun u gerust op weg met de personenauto verzekering van AABnet. De verzekeringsvoorwaarden zijn uitstekend en de bijbehorende premie is zeer scherp. De korting op uw premie kan op basis van schadevrije jaren bovendien oplopen tot 75%.

 

Verzekering naar waarde

AABnet verzekert uw auto altijd naar waarde. Er is namelijk verschil tussen een splinternieuwe auto en eentje van een paar jaar oud. Daarom is het mogelijk om bij AABnet uw auto te verzekeren op basis van nieuwwaarde, aanschafwaarde of dagwaarde. We houden hierbij rekening met uw wensen en maken een onderscheid tussen:

- WA (= wettelijk verplicht).

- WA + Beperkt Casco.

- WA + Volledig Casco, oftewel allrisk verzekerd.

 

Verzekering voor een tweede auto

Welke verzekering u kiest, is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren die wij graag met u bespreken. Ook bestaat er de interessante mogelijkheid om in overleg een tweede gezinsauto op dezelfde korting te verzekeren. Daarmee bespaart u nog me premie! Gun uzelf en uw auto deze zekerheid en duidelijkheid.

 

Contact met AABnet

 

Voordelen van een personenauto verzekering van AABnet zijn onder andere:

- Korting op basis van schadevrije jaren kunnen oplopen tot 75%.

- Het is in overleg mogelijk om een tweede gezinsauto op dezelfde korting te verzekeren.

- U kunt uw auto op basis van nieuwwaarde, aanschafwaarde of dagwaarde verzekeren.

 

Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn auto aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons; tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú:

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw auto verzekeren.

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

-Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.