Overige verzekeringen

 

Bedrijfsautoverzekering

Een autoverzekering kent drie verschillende dekkingen. Daardoor kunt u gemakkelijk de verzekering vinden die bij u past. Naast de basisverzekeringen zijn diverse aanvullende verzekeringen mogelijk.

Kies voor de WA-dekking als u zich alleen wilt verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid. Met WA+Beperkt casco heeft u een uitgebreidere autoverzekering tegen bijvoorbeeld diefstal en glasschade. Wilt u zich verzekeren tegen schade door vrijwel alle mogelijke oorzaken? Kies dan voor de meest uitgebreide dekking: WA+Casco.

Op onze speciale pagina voor een bedrijfsautoverzekering vindt u meer informatie en kunt u vrijblijvend premies berekenen.

 

Bedrijfselektronicaverzekering

Moderne elektronica zoals een computer, videocamera of digitale fotocamera zijn kostbare zaken en een ongeluk zit in een klein hoekje, noch afgezien van het diefstalrisico.

Het verzekeren van deze zaken gebeurt in het algemeen op basis van een allrisk-dekking, zodat schade door elke plotseling van buitenkomende gebeurtenis is verzekerd.

 

Bedrijfsongevallen verzekering

Uw werknemers zijn belangrijk voor uw bedrijf. Het is dan ook vervelend als iemand uitvalt door een ongeval. Met een ongevallen verzekering beschermt u uw onderneming tegen de financiële gevolgen hiervan. Of u biedt met een goede verzekering uw medewerkers een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde: financiële steun bij invaliditeit of overlijden.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Aansluitend op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, kunt u zich met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekeren tegen de schade die uw klant lijdt als u of een van uw medewerkers een fout maakt. De verzekering biedt dekking tegen zuivere vermogensschade, dus niet tegen schade aan personen of zaken.

 

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering hebt u de oplossing uw privévermogen, en die van uw medebestuurders te beschermen tegen fouten of vermeende fouten die u als bestuurder(s) kunt maken.

 

Doorlopende zakenreisverzekering

Wie veelvuldig en/of langdurig in het buitenland zit, heeft met een doorlopende zakenreisverzekering een goede dekking voor alle reizen. Privé reizen kunnen, indien gewenst, ook worden meeverzekerd.

 

Evenementenverzekering

Bij het organiseren van evenementen, heeft u altijd te maken met aanzienlijke financiële risico's. Denk hierbij aan annulering van het evenement indien de hoofdspreker plotseling ziek is. De evenementenverzekering biedt uitkomst.

 

Geldverzekering

Om geldbedragen zeker te stellen, sluit u een geldverzekering af. Uw geld is onder andere beschermd tegen brand, afpersing en diefstal.

 

Glasverzekering

De glasverzekering bedrijven is bestemd voor eigenaren en huurders van winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Op de glasverzekering kan al het lichtdoorlatend glas in ramen en deuren van winkels, kantoren en andere bedrijfspanden verzekerd worden. Ook etalageruiten met en zonder belettering, hard glazen deuren, legplaten in etalages kunnen op de glasdekking meeverzekerd worden.

 

Milieu aansprakelijkheidverzekering

Een milieuaansprakelijkheidsverzekering geeft dekking voor milieuschades, waaronder geleidelijk ontstane milieuschades, waarvoor het bedrijf aansprakelijk is. Deze verzekering is daarmee een aanvulling op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB).

 

Pensioenverzekering

Om te zorgen dat u later genoeg inkomen heeft om de dingen te doen die u gewend bent, hebben de meeste werkgevers een pensioenregeling. Doet u mee aan zo'n regeling, dan gaat er elke maand een bedrag aan pensioenpremie naar uw pensioen.

 

Vervoerdersaansprakelijkheid verzekering

Een vervoerderaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen de (financiële) schade van claims. Het gaat daarbij om de aansprakelijkheid voor schade aan de vervoerde lading.

 

WEGAS verzekering

Voor letselschade, inkomensschade en smartengeld worden vaak enorme bedragen geclaimd. De wegasverzekering biedt dekking in deze situaties. De verzekering dekt uw aansprakelijkheid voor schade die uw werknemers lijden terwijl zij bij de uitoefening van hun werkzaamheden een motorrijtuig besturen.

 

Werk/landbouwmaterieel verzekering

Een werkmaterieel- of landbouwmaterieelverzekering biedt u vermogensbescherming bij claims naar aanleiding van door u veroorzaakte schade. Vanzelfsprekend is ook de schade aan het materieel gedekt.

Heeft u interesse in een van bovengenoemde verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op telefoonnummer 026 - 363 0000. Of vraag meer informatie via het tabje 'contact' dat u rechts op uw scherm ziet staan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op