Maserati verzekering

In samenwerking met de Maserati Club Holland biedt Arnhems Assurantie Bedrijf passende tarieven voor uw Maserati verzekering. Deze speciale Maserati verzekering biedt dekking voor alle typen Maserati, zowel modern als klassiek Vraag hier een offerte aan

Gespecialiseerde verzekering voor Maserati's

AABnet biedt met de Maserati verzekering een gespecialiseerde verzekering die zowel klassieke als moderne Maserati's een optimale dekking biedt. Deze Maserati verzekering is ontwikkeld in samenwerking met de Maserati Club Holland en biedt gunstige verzekeringsvoorwaarden in combinatie met aantrekkelijke verzekeringstarieven. Deze verzekering is zowel af te sluiten voor Maserati's die hobbymatig gereden worden als voor dagelijks gebruik.

Een Maserati is een bijzonder bezit

Eigenaren van modellen van dit exclusieve Italiaanse automerk met meer dan 100 jaar historie uit Modena weten als geen ander hoe bijzonder het bezit van een Maserati is. Als Maserati-eigenaar bent u daarom uiteraard zuinig op uw Maserati, of dit nu een moderne Maserati Ghibli, GranCabrio of Levante is, een Maserati Biturbo, Coupé of 3200 GT youngtimer of een klassieke Maserati 3500GT, Sebring, Mexico of Maserati Indy. U wilt zeker zijn dat uw kostbare en kostelijke auto goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows. 

Maserati verzekering op maat

AAB biedt daarom een Maserati verzekering op maat, toegespitst op het type Maserati dat u wilt verzekeren. U hebt daarbij de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen. AAB maakt daarbij onderscheid tussen een verzekering voor een moderne Maserati, een Maserati youngtimer van 15 jaar of ouder en een klassieke Maserati van 40 jaar of ouder. U heeft bij de laatste twee verzekeringen de keuze uit een maximaal kilometrage van 3.000, 5.000, 7.500 of 10.000 km op jaarbasis.

Maserati clubverzekering

De Maserati clubverzekering gaat nog een stapje verder. Deze Maserati verzekering biedt nog aantrekkelijker verzekeringsvoorwaarden en premies voor uw moderne of klassieke Maserati. Bent u lid van de Maserati Club Holland en heeft u reeds 2 jaar aantoonbaar schadevrij in uw Maserati gereden en bent u ouder dan 25 jaar? Dan kunt u direct een verzekering aanvragen via ons Maserati clubtarief!

Onder andere de voordelen van een Maserati verzekering bij AABnet:

- Directe afhandeling van schades door een autoschade-expert.

- Wanneer na een ongeval specifieke Maserati-onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn, is het op maat maken van de onderdelen meeverzekerd, afhankelijk van de verzekerde dekking.

- Uw Maserati onderdelen zijn ook tijdens restauratiewerkzaamheden verzekerd, ook weer afhankelijk van de gekozen dekking.

- Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Maserati.

- Bij een ongeval heeft u deze keuze om uw Maserati terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

- Uw Maserati is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

Maserati clublidmaatschap

Ben u geïnteresseerd in het lidmaatschap van de Maserati Club Holland? Kijk dan op de website, en vul het aanvraagformulier in.

 Veelgestelde vragen

Als ik mijn Maserati aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Wij moeten enkele gegevens nalopen voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail.

 Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn Maserati. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 Dit verzekeren wij ú:

 - Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

 - Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

 - Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

 - Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als wij uw Maserati verzekeren.

 - Premies op maat

Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.

  Vraag hier een offerte aan

 

 Foto beschikbaar gesteld door PK Coachbuilt & Classic