Lamborghini verzekering

 

Een unieke sportauto als een Lamborghini verdient een unieke Lamborghini verzekering. AABnet levert een verzekering op maat die past bij uw Lamborghini. Wij bieden een ruime variatie aan verzekeringsmogelijkheden én wij bieden een topverzekering aan in samenwerking met de Lamborghini Club Nederland. De aantrekkelijke premie en de gunstige verzekeringsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Vraag hier een offerte aan

 

Gespecialiseerde Lamborghini verzekering

Een Lamborghini is een uiterst bijzonder bezit, en natuurlijk wilt u een autoverzekering die past bij uw specifieke type Lamborghini. Met de Lamborghini verzekering biedt AABnet een gespecialiseerde autoverzekering die zowel klassieke als moderne Lamborghini's een optimale dekking biedt. Deze Lamborghini verzekering is ontwikkeld in samenwerking met de Lamborghini Club Nederland en biedt gunstige verzekeringsvoorwaarden in combinatie met aantrekkelijke verzekeringstarieven. Deze verzekering is zowel af te sluiten voor Lamborghini's die hobbymatig gereden worden als voor dagelijks gebruik.

 

Een Lamborghini is uniek

Eigenaren van modellen van het exclusieve Italiaanse automerk Lamborghini uit Sant' Agata Bolognese weten als geen ander hoe uniek het bezit van een Lamborghini is. Als Lamborghini-eigenaar bent u daarom zuinig op uw zeldzame sportwagen. Of u nu een moderne Lamborghini Aventador bezit, een Urus of een Huracan, of een Lamborghini youngtimer zoals een Diablo of Countach, u wilt zeker zijn dat uw kostbare en unieke auto goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows. Dat geldt helemaal voor bezitters van een kostbare klassieke Lamborghini zoals een 400 GT, Urraco of Miura, vandaar dat AAbnet voor ieder type Lamborghini een specialistische verzekering aanbiedt.

 

De Lamborghini verzekering is op maat gemaakt

AAB biedt altijd een Lamborghini verzekering die op maat gemaakt is, toegespitst op het type Lamborghini dat u wilt verzekeren. U hebt daarbij de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen waardoor uw Lamborghini altijd optimaal verzekerd is, zowel als u de auto slechts af en toe uit de garage haalt als wanneer u regelmatig toertochten rijdt. AAB maakt daarbij onderscheid tussen een verzekering voor een moderne Lamborghini, een Lamborghini youngtimer van 15 jaar of ouder en een klassieke Lamborghini van 40 jaar of ouder. U heeft bij de laatste twee verzekeringen de keuze uit een maximaal kilometrage van 3.000, 5.000, 7.500 of 10.000 km op jaarbasis.

 

Lamborghini clubverzekering

In samenwerking met de Lamborghini Club Nederland biedt Arnhems Assurantie Bedrijf passende tarieven voor uw Lamborghini verzekering. Deze speciale Lamborghini verzekering biedt dekking voor alle typen Lamborghini, waarbij de verzekeringsvoorwaarden en premies voor Lamborghini clubleden nog aantrekkelijker zijn. Bent u lid van de Lamborghini Club Nederland? Vraag dan naar de voorwaarden van de Lamborghini clubverzekering!

 

Lamborghini clublidmaatschap

Ben u geïnteresseerd in het lidmaatschap van de Lamborghini Club Nederland? Kijk dan op de website, en vraag om meer informatie.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Voordelen van de Lamborghini verzekering van AABnet:

- Directe afhandeling van schade aan uw Lamborghini door een autoschade-expert.

- In geval van schade kunt u gebruikmaken van vooraf uitgekozen vervoersmogelijkheden.

- Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Lamborghini.

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw Lamborghini terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

- Uw Lamborghini is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

- Geldigheid taxatierapport minimaal 2 tot maximaal 3 jaar.

 

Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn Lamborghini aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn Lamborghini. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú:

- Betrokkenheid

Bij ons bent u geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen al onze klanten bij naam en weten welke auto bij welke relatie hoort.

- Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Lamborghini verzekeren.

- Premies op maat

Uw Lamborghini verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

 

Foto beschikbaar gesteld door PK Coachbuilt & Classic