Ferrari verzekering

 

Wilt u uw kostbare en kostelijke Ferrari verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief? Dat kan bij AABnet! Het Arnhems Assurantie Bedrijf biedt volop verzekeringsmogelijkheden voor uw Ferrari, met scherpe premies en compleet afgestemd op uw situatie en wensen. Deze speciale Ferrari verzekering biedt dekking voor alle typen Ferrari, zowel modern als klassiek, en zorgt ervoor dat u onbezorgd van uw Ferrari kunt genieten.

Vraag hier een offerte aan

 

Gespecialiseerde Ferrari verzekering

Uw kostbare Ferrari verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief kan best lastig zijn. Gelukkig is er de speciale Ferrari verzekering van AABnet! Wij verzekeren uw Ferrari tegen gunstige voorwaarden in combinatie met scherpe verzekeringspremies. Deze Ferrari verzekering is speciaal afgestemd op uw Ferrari en biedt zowel moderne als klassieke Ferrari's een perfecte dekking, maar ook youngtimers zijn optimaal verzekerd. Deze specialistische Ferrari verzekering is ontwikkeld om u als Ferrari-eigenaar maximale zekerheid te bieden. De Ferrari verzekering is zowel af te sluiten voor Ferrari's die hobbymatig worden gereden als voor dagelijks gebruik.

 

Een Ferrari is een uniek bezit

Ferrari-eigenaren weten als geen ander hoe uniek het bezit van een auto van dit exclusieve Italiaanse automerk uit Maranello is. Met haar klinkende racehistorie sinds het allereerste begin heeft Enzo Ferrari een legendarisch automerk opgebouwd. De naam Ferrari staat synoniem aan sportiviteit, prestaties en exclusiviteit. Als Ferrari-eigenaar bent u daarom uiteraard zuinig op uw Ferrari, of dit nu een moderne Ferrari Roma is, een Portofino of een 812 Superfast, of een youngtimer zoals een Ferrari Testarossa, een 550 Maranello of een 360 Modena. AABnet zorgt er daarom voor dat uw Ferrari goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows. Bovendien is het mogelijk om ook klassieke Ferrari's zoals bijvoorbeeld een 330 GTC, 308 GTB of een uiterst zeldzame Ferrari 250 GT te verzekeren.

 

Een Ferrari verzekering op maat

AABnet biedt altijd een Ferrari verzekering op maat, die toegespitst is op het type Ferrari dat u wilt verzekeren. U hebt daarbij de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen. AABnet maakt daarbij onderscheid tussen een verzekering voor een moderne Ferrari, een Ferrari youngtimer van 15 jaar of ouder en een klassieke Ferrari van 40 jaar of ouder. U heeft bij deze laatste twee Ferrari verzekeringen de keuze uit een maximaal kilometrage van 3.000, 5.000, 7.500 of 10.000 km op jaarbasis. AAbnet houdt bij het verzekeren rekening met de beveiligingsvoorzieningen die af-fabriek op uw Ferrari aanwezig zijn.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Voordelen van een Ferrari verzekering bij AABnet zijn onder andere:

- Directe afhandeling van uw schade door een autoschade-expert.

- In geval van schade aan uw Ferrari kunt u gebruikmaken van van tevoren uitgekozen vervoersmogelijkheden.

- Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Ferrari.

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw Ferrari terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

- Uw Ferrari is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

- Geldigheid taxatierapport minimaal 24 tot maximaal 36 maanden.

 

Veelgestelde vragen

Als ik mijn Ferrari aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn Ferrari. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú:

 

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Ferrari verzekeren.

 

Premies op maat

Uw Ferrari verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.

 

Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

 

Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

 

Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.