Exclusieve autoverzekering

Een exclusieve auto zoals bijvoorbeeld een Bentley, Rolls Royce, Mercedes AMG, Koeningsegg of Lexus zeer goed verzekeren is belangrijk. Want een exclusieve auto verdient een topklasse autoverzekering die rekening houdt met juist die exclusiviteit. AABnet biedt volop mogelijkheden om uw exclusieve, kostbare auto te verzekeren. Met scherpe verzekeringspremies en compleet afgestemd op uw situatie en wensen. Dus of u nu een Lexus verzekering zoekt, een Lotus verzekering, een sportwagenverzekering  of een specifieke verzekering voor uw Donkervoort of McLaren, AAbnet kijkt graag met u naar de verzekeringsmogelijkheden voor uw exclusieve automobiel.

Vraag hier een offerte aan

 

Een exclusieve auto verzekeren 

Uiteraard bent u zuinig op uw bijzondere, exclusieve auto, en wilt deze goed verzekeren; of dit nu een kostbare sedan is zoals een Mercedes AMG, een Jaguar of een iets oudere sportwagen zoals een Aston Martin DBS, of een splinternieuwe SUV van de buitencategorie zoals een Rolls Royce Cullinan. Maar ook supercars zoals een Lexus LFA, een McLaren, een Koeningsegg of een Bugatti verdienen een buitencategorie verzekering. De meeste verzekeringsmaatschappijen weigeren dergelijke auto's, ook als ze wat ouder zijn, vanwege de hoge nieuwwaarde. AABnet zorgt er echter voor dat uw unieke auto wél goed verzekerd is, zowel op de openbare weg als tijdens evenementen, toertochten en op autoshows.

 

Gespecialiseerde autoverzekering

AABnet biedt met de exclusieve autoverzekering namelijk een gespecialiseerde verzekering die exclusieve auto's van bijzondere automerken een perfecte dekking biedt. Deze specialistische autoverzekering is ontwikkeld om u als eigenaar van een nieuwe of iets oudere exclusieve auto maximale zekerheid te bieden en koppelt gunstige verzekeringsvoorwaarden aan aantrekkelijke verzekeringstarieven. AABnet verzekert uw exclusieve auto dus zoals het hoort. Deze speciale autoverzekering biedt diverse dekkingsmogelijkheden en zorgt ervoor dat u onbezorgd van uw bijzondere auto kunt genieten. 

 

Een autoverzekering op maat

AABnet biedt voor een exclusieve auto altijd een autoverzekering op maat, toegespitst op het type auto dat u wilt verzekeren. U hebt daarbij de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen. Uiteraard hanteren we bij het verzekeren van uw exclusieve auto de taxatiewaarde, waarbij het taxatierapport minimaal 24 tot maximaal 36 maanden geldig is. En wanneer uw auto na aankoop de exclusieve status bereikt, wat kan gebeuren door veranderende interesses op de automarkt, kunt u al in een vroeg stadium beschikken over een vaste premie en aangepaste polisvoorwaarden.

Vraag hier een offerte aan

 

De belangrijkste voordelen van een exclusieve autoverzekering bij AABnet:

- Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw exclusieve auto.

- Uw exclusieve auto is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

- Directe afhandeling van uw schade door een autoschade-expert.

- In geval van schade kunt u gebruikmaken van vooraf uitgekozen vervoersmogelijkheden.

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw exclusieve auto terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

- Geldigheid taxatierapport minimaal 24 tot maximaal 36 maanden.

 

Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn auto aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn exclusieve auto. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú:

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw exclusieve auto verzekeren.

- Premies op maat

Uw exclusieve autoverzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

- Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.