De beste autoverzekering voor uw auto

AABnet snapt dat u zuinig bent op uw auto en daarom bieden wij de beste autoverzekeringen aan. Naast personenauto’s en bedrijfsauto’s is AABnet gespecialiseerd in verzekeringen voor exclusieve auto’s. Elke auto verdient een klasse verzekering met een perfecte service. Bij AABnet zorgen we voor de juiste verzekering op maat. Hieronder vindt u onze specialistische autoverzekeringen overzichtelijk bij elkaar.

 

Oldtimerverzekering

Een oldtimerverzekering is bedoeld voor oldtimers. Een oldtimer is een voertuig dat minimaal 40 jaar geleden voor het eerst in gebruik is genomen. Uiteraard bent u zuinig op zo'n bijzonder bezit, waarvan de waarde vaak hoger ligt dan die in het economische verkeer. Daarom biedt AAB een speciale oldtimerverzekering op basis van de taxatiewaarde, met een uitgebreid dekkingspakket en diverse kilometrage-opties. U kunt gebruik maken van de oldtimerverzekering zodra uw voertuig officieel een oldtimer is.

Lees hier meer over de Oldtimerverzekering 

 

Youngtimerverzekering

Een youngtimerverzekering is aantrekkelijker dan een normale autoverzekering aangezien een Youngtimer een voertuig is van minimaal 10 jaar oud. De waarde van een youngtimer is dan ook niet noodzakelijk de dagwaarde. Een auto of motor van zo'n leeftijd verdient daarom een speciale youngtimerverzekering. AABnet begrijpt dat precies en biedt daarom een youngtimerverzekering aan op basis van taxatiewaarde, met een uitgebreid dekkingspakket en verschillende kilometrage-opties, zowel voor dagelijks gebruik als voor hobbygebruik.

Lees hier meer over de Youngtimerverzekering

 

Maserati verzekering

Speciaal voor uw Maserati biedt AABnet een exclusieve Maserati verzekering met passende tarieven. De Maserati verzekering is een gespecialiseerde verzekering die zowel voor klassieke als moderne Maserati's een optimale dekking biedt op basis van dagwaarde of taxatie. Deze Maserati verzekering is ontwikkeld in samenwerking met de Maserati Club Holland en biedt gunstige verzekeringsvoorwaarden in combinatie met aantrekkelijke verzekeringspremies.

Lees hier meer over de Maserati verzekering  

 

Porsche verzekering

Een Porsche verzekeren op maat, of dat nou een jonge Porsche of een klassieke Porsche is, AABnet verzekert uw Porsche exact zoals u dat wilt. AABnet heeft altijd de Porsche verzekering die precies bij u past. Deze Porsche verzekering is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Porsche Club en biedt gunstige voorwaarden in combinatie met aantrekkelijke verzekeringstarieven. Voor klassieke Porsches wordt de verzekering gebaseerd op de taxatiewaarde.

Lees hier meer over de Porsche verzekering 

 

Alfa Romeo verzekering

Een Alfa Romeo is synoniem aan passie en puur rijplezier. Zo’n auto verdient daarom de beste verzekering. AABnet heeft speciaal daarom de Alfa Romeo verzekering ontwikkeld. Als Alfa Romeo-rijder kunt u bij AABnet uw Alfa Romeo verzekeren zoals u wenst: voor dagelijks gebruik, maar ook als hobby-auto of klassieker. Wij hebben een ruime keuze aan mogelijkheden, waardoor u altijd een Alfa Romeo verzekering op maat krijgt.

Lees hier meer over de Alfa Romeo verzekering 

 

Ferrari verzekering

Uw kostbare Ferrari verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief kan best lastig zijn. Gelukkig is er de speciale Ferrari verzekering via AABnet! Wij verzekeren uw moderne of klassieke Ferrari tegen gunstige voorwaarden in combinatie met scherpe verzekeringspremies. De Ferrari verzekering is speciaal afgestemd op uw Ferrari en kan zowel voor hobbymatig als dagelijks gebruik op maat gemaakt worden.

Lees hier meer over de Ferrari verzekering 

 

Lamborghini verzekering

Een unieke auto als een Lamborghini verdient een unieke Lamborghini verzekering. AABnet levert een verzekering op maat die past bij uw Lamborghini. Wij leveren een ruime variatie aan verzekeringsmogelijkheden én we bieden een topverzekering aan in samenwerking met de Lamborghini Club Nederland. De aantrekkelijke premie en de gunstige verzekeringsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Lees hier meer over de Lamborghini verzekering

 

Tesla verzekering

Een technologisch vooruitstrevende auto als een Tesla verdient een op maat gemaakte Tesla verzekering. AABnet levert een Tesla verzekering voor alle modellen Tesla: de Model S, de Model X, de Roadster en de Model 3. Uw Tesla verzekeren wij bovendien tegen een aantrekkelijk tarief. Vraag dus nu een offerte aan voor een Tesla verzekering met scherpe premies, compleet afgestemd op uw situatie en wensen.

Lees hier meer over de Tesla verzekering

 

Exclusieve auto's en cabrio's

Exclusieve auto’s zoals Bentley, Rolls Royce, Mercedes, BMW, Koeningsegg en Lexus verdienen een topklasse autoverzekering. Dat geldt ook voor cabrio’s. Wij verzekeren alle exclusieve auto's en cabrio’s, ongeacht of u een oldtimer, youngtimer of gloednieuwe auto in bezit heeft. Onze exclusieve autoverzekeringen zijn op maat gemaakt voor uw auto. Onze cabrio verzekeringen zijn specifiek afgestemd op uw type cabriolet.

Lees hier meer over de Exclusieve autoverzekering

Lees hier meer over de cabrio verzekering

Vraag hier een offerte aan!