Alfa Romeo verzekering

Uw Alfa Romeo is synoniem aan passie en puur rijplezier. Zo’n auto verdient de beste autoverzekering. Het Arnhems Assurantie Bedrijf heeft speciaal daarom de Alfa Romeo verzekering ontwikkeld. Als Alfa Romeo-rijder kunt u bij AABnet uw Alfa Romeo verzekeren zoals u dat wenst; voor uw moderne Alfa, maar ook voor uw hobby-auto of klassieke Alfa. Wij hebben een ruime keuze aan mogelijkheden, waardoor u altijd een Alfa Romeo verzekering op maat krijgt.

Vraag hier een offerte aan

 

Een Alfa Romeo goed verzekeren

Eigenaren van modellen van dit bijzondere, historische Italiaanse automerk uit Milaan weten als geen ander hoe bijzonder het bezit van een Alfa Romeo is. Als Alfa Romeo-eigenaar bent u daarom uiteraard zuinig op uw Alfa Romeo. Of dit nu een moderne Alfa Romeo Giulietta is, of een klassieke; u wilt er zeker van zijn dat uw auto goed verzekerd is, zowel op de in het dagelijks verkeer als tijdens clubevenementen, toertochten en op autoshows. Vraag daarom bij AABnet een offerte aan voor een Alfa Romeo verzekering op maat, toegespitst op het type Alfa Romeo dat u wilt verzekeren.

 

Gespecialiseerde Alfa Romeo verzekering

Verzekeringsspecialist AABnet biedt met de Alfa Romeo verzekering een gepersonaliseerde autoverzekering die zowel klassieke als moderne Alfa Romeo's een optimale dekking biedt. Deze Alfa Romeo verzekering biedt gunstige verzekeringsvoorwaarden in combinatie met aantrekkelijke verzekeringstarieven. Deze verzekering is zowel af te sluiten voor Alfa Romeo's die hobbymatig gereden worden als voor dagelijks gebruik.

 

Verzekering voor moderne en klassieke Alfa Romeo's

De Alfa Romeo verzekering is er zowel voor een moderne Giulia of Stelvio, als voor een Alfa Romeo 75 of 166 youngtimer of een klassieke Alfa Romeo, zoals een Junior, Montreal of zelfs een vooroorlogse Alfa Romeo 6C 1750. U hebt daarbij de keuze uit meerdere verzekeringspakketten en verschillende kilometrages en dekkingen. AAB maakt daarbij onderscheid tussen een verzekering voor een moderne Alfa Romeo, een Alfa Romeo youngtimer van 15 jaar of ouder en een klassieke Alfa Romeo van 40 jaar of ouder. U heeft bij de laatste twee verzekeringen de keuze uit een maximaal kilometrage van 3.000, 5.000, 7.500 of 10.000 km op jaarbasis.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Voordelen van een Alfa Romeo verzekering bij AABnet zijn onder andere:

- Directe afhandeling van uw schade door een autoschade-expert.

- In geval van schade kunt u gebruikmaken van vooraf uitgekozen vervoersmogelijkheden.

- Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Alfa Romeo.

- Bij een ongeval heeft u de keuze om uw Alfa Romeo terug te krijgen. Ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.

- Uw Alfa Romeo is verzekerd bij puzzelritten, clubevenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

- Geldigheid taxatierapport minimaal 24 tot maximaal 36 maanden.

 

 Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn Alfa Romeo aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn Alfa Romeo. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Alfa Romeo verzekeren.

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

- Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Premies op maat

Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vast premie behoort tot de mogelijkheden.

 

Vraag hier een offerte aan