Tesla verzekeringen

 

Uw Tesla verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief? Dat kan bij AABnet! Een technologisch vooruitstrevende auto als een Tesla verdient een op maat gemaakte Tesla verzekering. Wij bieden voor uw Tesla meerdere verzekeringsmogelijkheden met scherpe premies, compleet afgestemd op uw situatie en wensen. En natuurlijk hebben wij een verzekering voor alle modellen Tesla. Een Tesla Model S, Model X, de Roadster en uiteraard de Tesla Model 3 verzekeren is dus geen enkel probleem.

Vraag hier een offerte aan

 

Speciale Tesla verzekering

Een Tesla is geen standaard auto en daarom is er de speciale Tesla verzekering. Want een Tesla verzekeren is net even wat anders dan het verzekeren van een 'gewone' auto omdat de auto elektrisch is én 'connected'. Dit wijkt wezenlijk af van wat gangbaar is en vergt daarom een andere verzekeringsdekking. Een speciale autoverzekering ondervangt alle voor Tesla specifieke zaken en zorgt ervoor dat u zorgeloos met uw Tesla op weg kunt.

 

Afwijkende aanpak bij schade

Een belangrijk verschil bij het verzekeren van een Tesla is bijvoorbeeld het beveiligingssysteem van een Tesla. Bij diefstal van uw Tesla geldt daarom een aanvullende vergoeding van € 50,00 per dag tot max. 30 dagen. Bij diefstal van de autosleutels wordt het vervangen van de sleutels en/of sloten bovendien tot maximaal € 750,00 vergoed. En ook bij schade is voor een Tesla een andere aanpak nodig voor wat betreft berging en reparatie vanwege de accu's en de elektromotoren. Met de Tesla verzekering kunt u altijd terecht bij de gespecialiseerde Tesla hersteller en voor kleine schades ook bij een schadegarant aangesloten reparateur bij u in de buurt.

 

Uw Tesla verzekeren op maat

Uiteraard levert AABnet maatwerk bij uw Tesla verzekering. Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vast verzekeringspremie behoort tot de mogelijkheden. In alle gevallen geldt dat een 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarde-regeling mogelijk is, behalve bij operational lease. Tevens is het mogelijk om het laadpunt bij uw woning mee te verzekeren, bijvoorbeeld via de opstal- en/of inboedelverzekering. En omdat u bij uw Tesla verzekering uw eigen risico bij cascoschade zelf kunt bepalen tussen € 135,00 tot € 680,00 is het mogelijk meer korting te ontvangen op uw verzekeringspremie door een hoger eigen risico te nemen.

Vraag hier een offerte aan

 

De voordelen van een Tesla verzekering bij AABnet:

- Met de Tesla verzekering kunt u in geval van schade terecht bij de gespecialiseerde Tesla hersteller.

-  Voor kleine schades kunt u ook terecht bij een schadegarant aangesloten reparateur bij u in de buurt.

- Bij diefstal geldt een aanvullende vergoeding van € 50,00 per dag max. 30 dagen.

- Bij diefstal van de autosleutels wordt het vervangen van de sleutels en/of sloten tot maximaal € 750,00 vergoed.

- 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarde-regeling mogelijk, behalve bij operational lease.

- Eigen risico bij cascoschade zelf te bepalen vanaf € 135,00 tot € 680,00. Hoe meer eigen risico u kiest, des te meer korting u ontvangt op de premie.

 

Veelgestelde vragen

 

Dekt de Tesla verzekering ook het oplaadpunt bij mij thuis?

Het laadpunt voor uw Tesla bij uw woning kan worden meeverzekerd, bijvoorbeeld via de opstal- en/of inboedelverzekering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Is extra diefstalbeveiliging vereist?

Naast het standaard ingebouwde voertuigvolgsysteem van Tesla, dient uw Tesla te zijn voorzien van een peilzender terugvind-systeem. Dat systeem wordt nu nog verplicht gekoppeld aan een abonnement. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Als ik mijn Tesla aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons; tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

 

Dit verzekeren wij ú

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s en motoren bij welke relatie horen.

- Persoonlijk en vertrouwd

U kunt rekenen op een persoonlijk, vertrouwd advies.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw Tesla verzekeren.

- Premies op maat

Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vast premie behoort tot de mogelijkheden.