Overige verzekeringen

 

Autoverzekering

De autoverzekering kent drie verschillende dekkingen. Daardoor kunt u gemakkelijk de verzekering vinden die bij u past. Naast de basisverzekeringen zijn diverse aanvullende verzekeringen mogelijk.

Kies voor de WA-dekking als u zich alleen wilt verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid. Met WA+Beperkt casco heeft u een uitgebreidere autoverzekering tegen bijvoorbeeld diefstal, brand en ruitschade. Wilt u zich verzekeren tegen schade door vrijwel alle mogelijke oorzaken? Kies dan voor de meest uitgebreide dekking: WA+Casco (allrisk).

Op onze speciale pagina voor autoverzekeringen vindt u meer informatie en kunt u vrijblijvend premies berekenen.

 

Zorgverzekering

Met de zorgverzekering verzekert u zich voor de meest voorkomende medische kosten. U kunt hierbij denken aan kosten voor de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. De dekking van de basisverzekering is wettelijk verplicht.

Op onze speciale pagina voor zorgverzekeringen vindt u meer informatie en kunt u vrijblijvend premies berekenen.

 

Ongevallenverzekering

De ongevallenverzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor het hele gezin. Maar ook voor alleenstaanden is deze verzekering prima geschikt. Bij blijvende invaliditeit of overlijden zorgt de ongevallenverzekering voor een uitkering. Ongeacht of er recht bestaat op andere vergoedingen.

 

Uitvaartverzekering

Ieder mens heeft ooit een uitvaart nodig. En ook al schuiven we die gedachte graag opzij, toch is het verstandig om er vroegtijdig even bij stil te staan. Bij de manier waarop, bij de financiële kant en vooral bij wat zo'n uitvaart betekent voor de nabestaanden. Want het treffen van een goede regeling betekent een emotionele en financiële zorg minder. Niet alleen voor uzelf, maar juist ook voor familie en vrienden.

Om de juiste verzekering te vinden, bekijken wij per persoon opnieuw welke verzekering het beste bij u past. Een uitvaartverzekering wordt daarbij op uw wensen afgestemt.

 

Riscioverzekering

Overlijden. Een gevoelig onderwerp. Maar als u de zaken op orde hebt, geeft dat rust voor u en uw nabestaanden. Een risicoverzekering keert na overlijden het door u verzekerde bedrag uit aan uw partner of andere nabestaanden, zodat zij goed verzorgd achterblijven.

Met de risicoverzekering zorgt u er tevens meteen voor dat uw nabestaanden de successierechten kunnen betalen zodat het huis niet gedwongen in de verkoop moet.

Heeft u interesse in een van bovengenoemde verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op telefoonnummer 026 - 363 0000. Of vraag meer informatie via het tabje 'contact' dat u rechts op uw scherm ziet staan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.