Marktverzekering

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Wenst u zich voor aansprakelijkheidschades te verzekeren? Wij hebben in samenwerking met de ASR Verzekeringen een (markt)verzekering samengesteld. Deze verzekering dekt de schades aan derden zoals staan beschreven in de polisvoorwaarden (https://aabnet.nl/verzekeringsvoorwaarden)

De acceptatie is afhankelijk van de koopwaar die wordt aangeboden en op basis hiervan kan wel of geen passende dekking worden aangeboden. De premie ligt onder marktniveau en vormt een onderdeel van een mantelafspraak.

 

Aanvullende marktverzekeringen

Naast de aansprakelijkheidsverzekering bieden wij ook aanvullende (markt) verzekeringen aan waarbij u zich kunt verzekeren tegen de meest voorkomende risico’s op de markt. U heeft hierbij de keuze uit een inventaris / goederen, bedrijfsschade, glas, rechtsbijstand, geld, eigen vervoer en verkoopwagenverzekering. Premieopgaaf via het onderstaande offerteformulier.

 Indien u een verkoopwagenverzekering wenst aan te vragen, is acceptatie alleen mogelijk in combinatie met een motorrijtuigenverzekering voor het trekkend voertuig.

 

Overige verzekeringen

Ook voor uw overige risico’s bieden wij prima verzekeringen met concurrerende premies. Offertes aanvragen kan vrijblijvend en gemakkelijk! 

Vraag hier  vrijblijvend een offerte aan

Meer Keuzes
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie