Cabrio verzekering

De cabrio verzekering van AABnet is speciaal ontwikkeld voor cabriolets: auto's met een openslaand dak. De meeste cabrio zijn liefhebbersauto's en die wilt u uiteraard goed verzekeren. Een normale autoverzekering ontbeert vaak een noodzakelijke clausule over het cabrio-dak, vandaar dat AABnet de cabrio verzekering ontwikkeld heeft.

Vraag hier een offerte aan

 

Speciale cabrio verzekering

Een cabriolet verzekeren is een specialisme vanwege de bijzondere kenmerken van een cabrio, met name het open dak. Bij de meeste cabrio's is dat van stof en daarmee kwetsbaar voor schade, vandalisme en inbraak. Een cabrio verzekering dekt de bijzondere kenmerken van een cabrio. Als Arnhems Assurantie Bedrijf verzekeren wij alle cabrio’s, ongeacht of u een oldtimer, een youngtimer of gloednieuwe cabrio in bezit heeft. Onze unieke cabrio verzekering is op maat afgestemd op uw cabriolet, waardoor u gegarandeerd een scherpe verzekeringspremie en verzekeringsvoorwaarden heeft die zijn toespitst op uw auto.

 

Zorgeloos genieten met de cabrio verzekering

Een cabrio vraagt om een goede autoverzekering die onbezorgd rijden mogelijk maakt. Van uw cabrio wilt u vooral genieten. Of het nu een Mazda MX5 betreft, een splinternieuwe BMW 1-serie cabriolet, een Renault Megane cabrio youngtimer of een klassieke Golf cabriolet van 30 jaar oud; de waarde die u hecht aan uw cabrio zit niet alleen in het fysieke object. Misschien is uw auto wel een van uw grootste liefdes. Daarom bent u er zuinig op en wilt u uw auto goed verzekerd hebben. AABnet begrijpt precies wat u bedoelt, vandaar de cabrio verzekering. Daarbij levert AABnet maatwerk. Elke cabriolet brengt specifieke gebruiken en wensen met zich mee. Wij gaan graag aan de slag met een verzekering voor úw cabrio.

 

Een cabrio verzekering met scherpe premie

AABnet hanteert voor haar cabrio verzekering een scherpe premie op basis van de taxatiewaarde van uw cabrio. AAbnet gaat bij de cabrio verzekering altijd uit van een 2 of 3 jaar vaste taxatie.Hoe compleet u uw cabrio verzekerd wilt hebben, bepaalt u uiteraard zelf, maar het is fijn om te weten dat uw cabrio is verzekerd bij puzzelritten, club evenementen en op shows. Bovendien bent u verzekerd als u met uw klassiek cabrio schade toebrengt aan één van uw andere auto's.

 

De voordelen van een cabrio verzekering bij AABnet zijn onder andere:

- Uw cabrio is verzekerd bij puzzelritten, club evenementen en op shows. Conform de reglementen van de FEHAC en/of KNAF. Oók in het buitenland!

- Oldtimers en youngtimers kunnen wij verzekeren op basis van 2 of 3 jaar vaste taxatie. 

- Het op maat laten maken van onderdelen wanneer deze na een ongeval niet meer beschikbaar zijn is meeverzekerd.

- Als u met uw klassieker schade toebrengt aan één van uw andere auto's is dit verzekerd.

- Onderdelen in restauratie zijn meeverzekerd.

 

 Veelgestelde vragen

 

Als ik mijn cabriolet aanmeld, is deze dan meteen verzekerd?

Voordat we een voorlopige dekking kunnen afgeven, moeten we enkele gegevens nalopen. We proberen u binnen 24 uur na aanvraag een dekkingsbevestiging te sturen. U heeft in alle gevallen pas een voorlopige dekking nadat dit door AABnet is bevestigd per e-mail of telefoon.

 

Ik heb nu een voorlopige dekking nodig voor mijn cabrio. Wat kan ik doen?

Wanneer u binnen een afzienbare tijd een voorlopig dekking nodig heeft, kunt u direct contact opnemen met ons;  tijdens kantooruren kan dit via (026) 363 00 00.

 

Vraag hier een offerte aan

 

Dit verzekeren wij ú

 

- Betrokkenheid

U bent bij ons geen nummer, maar een vaste relatie. Wij kennen onze klanten bij naam en weten welke auto’s bij welke relatie horen.

- Dag en nacht bereikbaarheid

Voor nieuwe verzekeringen, maar óók voor schade en andere problemen.

- Een vaste contactpersoon

Wij koppelen u aan een medewerker die op de hoogte is van uw situatie en uw eventuele schade persoonlijk afwikkelt.

- Meer dan 30 jaar ervaring

Wij weten wat we doen als we uw cabrio verzekeren.

- Premies op maat

Uw verzekering wordt op maat samengesteld, afhankelijk van uw situatie. Een vaste premie behoort tot de mogelijkheden.